בעוד בטי מחכה בבקבוק לסיום התסיסה השניה והגיזוז, נעדכן קצת בכמה דברים.
אנג'י הולכת ומתעדנת. נראה שהזמן ובמיוחד מאז המעבר למקרר עושה לה פלאים.
בעיית ה gashing נעלמה (שלא תשוב...), הטעמים מרגישים מחוברים יותר.
הבקבוקים הולכים ונעלמים אחד אחרי השני ואפילו ענת (שלא אוהבת גזים בבירה ?!?!), אוהבת את הטעם שלה.
אז איך מעריכים בירה? אומנם מאמר לא חדש, אבל גדי דבירי מבירדי מנסה לשפוך קצת אור על הנושא. מומלץ לקרוא.
הבישול הבא יקרה ממש בקרוב, כנראה IPA, לא בטוח עדיין.
אני בכל מקרה רוצה לבשל עד סוף החודש הבא פעמיים, כי אני צופה להיות מושבת לתקופה מסויימת (ניתוח כזה או אחר) -
חייבים להצטייד במלאי בירות.......
Beers 2012 כבר ממש פה.
אני מקווה שיהיה מעניין, שנכיר מבשלות ומבשלים אחרים ואלי גם נלמד כמה דברים על כיוונים שמבשלים לוקחים את הבירות שלהם.
להבדיל ממה האירוע שקורה בהאנגר 11 מדי שנה, האירוע מוככון יותר לקהל המקצועי ולא רק לקהל הרחב (מאוד) ועם
הרבה מבשלים ביתיים, חלקם מתוך רשימת המומלצים בצד ימין בבלוג.
משהו אחרון - בית הטבק והיין בראשון חדש את האתר שלו. לרגל המאורע יש מבצעים מצויינים באתר, שווה לבדוק.
חובה- ייראון במחיר מעולה.
אנג'י הולכת ומתעדנת. נראה שהזמן ובמיוחד מאז המעבר למקרר עושה לה פלאים.
בעיית ה gashing נעלמה (שלא תשוב...), הטעמים מרגישים מחוברים יותר.
הבקבוקים הולכים ונעלמים אחד אחרי השני ואפילו ענת (שלא אוהבת גזים בבירה ?!?!), אוהבת את הטעם שלה.
אז איך מעריכים בירה? אומנם מאמר לא חדש, אבל גדי דבירי מבירדי מנסה לשפוך קצת אור על הנושא. מומלץ לקרוא.
הבישול הבא יקרה ממש בקרוב, כנראה IPA, לא בטוח עדיין.
אני בכל מקרה רוצה לבשל עד סוף החודש הבא פעמיים, כי אני צופה להיות מושבת לתקופה מסויימת (ניתוח כזה או אחר) -
חייבים להצטייד במלאי בירות.......
Beers 2012 כבר ממש פה.
אני מקווה שיהיה מעניין, שנכיר מבשלות ומבשלים אחרים ואלי גם נלמד כמה דברים על כיוונים שמבשלים לוקחים את הבירות שלהם.
להבדיל ממה האירוע שקורה בהאנגר 11 מדי שנה, האירוע מוככון יותר לקהל המקצועי ולא רק לקהל הרחב (מאוד) ועם
הרבה מבשלים ביתיים, חלקם מתוך רשימת המומלצים בצד ימין בבלוג.
משהו אחרון - בית הטבק והיין בראשון חדש את האתר שלו. לרגל המאורע יש מבצעים מצויינים באתר, שווה לבדוק.
חובה- ייראון במחיר מעולה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה