יום שבת, 5 בנובמבר 2011

בעיות באנג'י - הגיזוז



עדכון לגבי הגיזוז

לאחר התייעצות עם שחר וקריאה של חומר באינטרנט כנראה נמצאה הבעיה.
התופעה נקראת gashing.
כנראה זיהום כלשהוא בשמרי בר.
קיים סיכוי שהתופעה לא גורפת (אני מקווה), ושזה נובע מטיפול לא נכון בבקבוקים עצמם ולא בבירה כולה.
אני אנסה מספר בדיקות היום על בקבוקים מהארגז השני.
כרגע לא נתקלתי בשינוי בטעמה של הבירה, אבל במידה וזה אכן זיהום, לאורך זמן טעמה של הבירה יכול להשתנות.

אם אני מנסה לשחזר לאחור אחר נקודות מפתח שבהם קיים סיכוי שביצעתי משהו לא טוב, אני כנראה שגיתי ביום הביקבוק במשהו. זה יכול להיות בציוד ששמש לביקבוק ויכול להיות בבקבוקים עצמם.

הלקח לפעם הבאה - לא משנה כמה הקפדתי על חיטוי, כנראה שזה לא מספיק.

עוד מידע - כאן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה