יום ראשון, 19 בפברואר 2012

שבוע חדש

עוד שבוע חדש הגיע והוא בסימן עבודה בעיקר.
לא רק במקום העבודה, אלא המשך עבודה על setup הבישול.

הרבה דברים הסתיימו, הרבה חדשים מתחילים, אני עדיין ממתין למספר חלקים שעוד לא הגיעו כדי לסיים הכל, אבל צורה
כבר יש.

בינתיים דגמתי את Dulce - יצאה טובה מאוד. אין עדיין רשמים מסודרים, אבל כבר מסתמנת לה הצלחה גדולה. היא מאוד
מאוזנת, קלילה, ללא מרירות יוצאת דופן (הפעם) בצבעי אדום-חום.




מה עוד?
הוכרזו היינות הזוכים בתחרות  BEST VALUE 2012 - אני חייב לציין שחלק מהתוצאות הפתיעו אותי או שאופן תמחור היינות (מחירים מומלצים?) פשוט שונה ממה שאני מכיר. לא יודע, משהו מאוד מוזר קרה כאן.

בשישי סדנת טעימות גלנקדם וטומינטול בנורמה ג'ין בארגונו של תומר - יש עדיין מקומות, מי שיכול, מומלץ להגיע.

תערוכת היין הבינלאומית תתקיים השבוע - מומלץ להגיע.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה