יום ראשון, 22 בינואר 2012

מבשלים את Dulce

כמה זמן לא בישלתי.
סוף סוף הגעתי למצב שאני יכול, עם עזרה כמובן, לבשל.

אז הגיע הזמן להתנסות בכיוון מעט שונה. Dulce היא ניסיון ללכת לכיוון הבלגי של האיילים.
שוב, יש כאן מתכון שנבנה לבד, תוך התבססות על מידע ומתכונים אחרים.
לקחתי קצת מכל דבר, הרכבתי, שיניתי, "הימרתי" - את התוצאה נקבל עוד מספר שבועות.
הכיוון הבלגי הגיע לאחר "דרישת" ענת למשהו מעט פחות מר מסינדי (ומכאן מקור השם Dulce), שרשמים נכתבו עליה בנפרד.
כמובן ששמרים בלגיים, אם כי עדינים יחסית, לוקחים חלק בבישול, את התוצאה שלהם ראינו גם בניסוי השמרים.

Dulce אמורה להיות עם ניחוחות פירות קלים, מתיקות נעימה ומרירות עדינה, גוף בינוני-מלא עם סיומת בינונית.
לפחות זו השאיפה - מה ייצא מזה? עוד נראה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה