יום שלישי, 17 בינואר 2012

אז מה קורה?

אז מה קורה?
יופי, תודה ששאלתם.

הרבה בירה עברה אצלי בשבוע האחרון, מלבד התערוכה שכתבתי עליה כאן.

חגיגת יומולדת הביאה אותי לשתות מרפיס סטאטוט בערב של בירה ללא תחתית.
אם לא הייתי מגיע כבר מבושם "קלות" שהגעתי לשם, זה היה נגמר ביותר מ5-6 פיינטים.
המרפיס עצמה הייתה חביבה מאוד, מזמן לא יצא לי לשתות אותה. זכרתי אותה מעט שונה, אבל למרות שהוגשה מעט
קרה מדי (תודה ל beer and beyond על הלינק), היא הייתה טובה.

מה שלום סינדי אתם שואלים?
עדיין אין לי רשמים מסודרים לגביה, למרות ששתיתי 2 בקבוקים ממנה.
סינדי עדיין לא מאוזנת ונראה שהיא באמת זקוקה ליותר זמן להבשיל - הטעמים העזים ובמיוחד המרירות
התאזנו יותר בבירה השניה - נראה בהמשך השבוע. בכל מקרה, רשמים צפויים לקראת הסופ"ש.

בראשון האחרון בביקור ב porter and sons הופתעתי לטובה לגלות שאינדירה של מבשלת הדובים התחילה
להימכר מחבית. אינדירה הייתה הבירה הטובה ביותר, לטעמי, בתערוכה, כתבתי על זה כמובן.
כעדכון נוסף, הבירה נמכרת גם בשטרן1 מחבית.

השבוע גם נראה שהליקרים שהוכנו התאזנו. טעימות צפויות השבוע, נראה מה אומרים החברה.

בישול נוסף צפוי השבוע, הפעם הניסוי הולך למקום אחר. הפעם הכיוון הבלגי ירים את ראשו עם מעט יותר מתיקות
ומרירות מעודנת (לשמחת ענת....).

המשך יבוא.



תגובה 1: