יום שבת, 21 באפריל 2012

ביקור שבת בברוהאוס

הרבה זמן לא הייתי בברוהאוס בתל אביב.
השבת הזאת הייתה הזדמנות טובה לבקר (לחגוג אירוע משפחתי) ועל הדרך לשוב ולשתות מהבירות המיוצרות במקום.

מתוך הקומוניקט:
"מסעדה בתוך מבשלת בירה היחידה בישראל הממוקמת בלב הסיטי של תל אביב ומעוצבת בצורה מדהימה. חיבור של עץ אלון בן 300 שנה וברזל טבעי משתלב היטב עם דוודי נחושת המקיפים את חלל המסעדה.לרשותך תפריט עשיר ומגוון המבוסס על מנות ממטבחים שונים בעולם המשלבים מזון משובח עם שתיית בירה. התפריט כולל מגוון של מנות בשריות, צמחוניות, מנות עוף וכן דגים ומאכלי ים. לנגד עיניך מיוצרת בירה טרייה לחלוטין בטעמים שונים שאינה עוברת תהליכי פיסטור, סינון ושימור תעשייתי ,בהתאם לנוסחאות ייצור בנות 150 שנה ועל פי מיטב המסורת האירופאית. "


האוכל אכן היה מצויין, אבל איך היו הבירות?

Masters בירה כהה, לא מסוננת, המבוססת על נוסחת ייצור בת 150 שנה, בעלת קצף ייחודי ורמת אלכוהול של עד 7.0%. מכילה שמרים המעניקים לה טעם מיוחד במינו.
- אכן בירה טובה. הייתה המועדפת על שלושת השותים (הרלבנטיים...). מזכירה קצת את הקוזל הכהה, רק יותר אלכוהולית.
לטעמי היה חסר לה קצת מרירות נוספת על מנת שתהיה מעולה.


לפי מדדי Rate beer, זה מה יצא לי:
Final (1-5)
Overall(1-20)
Palate(1-5)
Flavor(1-10)
Appearance(1-5)
Aroma(1-10)
#
3.3
12
3
7
4
7
1


Moonshine בירה אדמדמה, לא מסוננת, בעלת רמת אלכוהול של כ- 5.0% מיוצרת על פי נוסחה משנת 1841.
- מעט פחות טובה. חסרת טעם מובחן, חסרת מתיקות שהייתה עושה לה רק טוב. מתאימה למי שפחות אוהב טעמים מובחנים (ולאוהבי לאגרים).

לפי מדדי Rate beer, זה מה יצא לי:
Final (1-5)
Overall(1-20)
Palate(1-5)
Flavor(1-10)
Appearance(1-5)
Aroma(1-10)
#
2.6
10
3
5
3
5
1




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה